Honlapkészítés
Keressen minket, hogy Önt is keressék!: +36309528932
 

    Weboldalunk használatával, olvasásával, az oldalon lebonyolított levélküldéssel hozzájárulsz a sütik (cookie-k) használatához. A sütik (cookie-k) gördülékenyebbé teszik a böngészést. Használatával könnyebb lesz az oldalon történő navigáció, a személyes beállítások megjeleníthetővé válnak a weboldalon.

    A sütik (cookie-k) használatáról Elolvasom

    Megértettem! Figyelmeztető sáv bezárása!
     

    Márk Marketing Kft. Adatkezelési Tájékoztató - Adatvédelmi Nyilatkozat

    A Márk Marketing Kft. (1108 Bp.Tavas utca 3/b, Budapest Magyarország) mint szolgáltató, adatkezelő kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a hatályos jogszabályokban (2011. évi CXII. törvény – az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról; a 2001. évi CVIII. törvény – az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről) meghatározott elvárásoknak.

    Cégünk elkötelezett ügyfelei és partnerei személyes adatainak védelmében, ezért fontosnak tartjuk az információs önrendelkezési jogod tiszteletben tartását.

    $1·         Személyes adataidat bizalmasan kezeljük, és biztonsági, technikai intézkedések révén azok biztonságát garantáljuk. Valamint harmadik félnek nem adjuk ki.

    Személyes adataid, az adatkezelés célja, jogalapja és annak időtartama

    Személyes adat akkor kezelhető, ha meghatározott célból, kötelezettség teljesítése érdekében történik és az adatok felvételének és kezelésének módja tisztességesen valósul meg. Az érintett hozzájárulásával.

    Az adatkezelés módja

    $1·         A honlapepitok.hu weboldal a weboldalon történő ajánlatkérés/kapcsolatfelvétel esetén, a hírlevél-feliratkozás során a megadott adatok alapján rögzíti az adataidat.  Hírlevél-igénylés során belekerülsz a hírlevél-adatbázisba.

    $1·         A hírlevélküldő program különböző statisztikai jellegű adatokat gyűjt a kiküldött hírlevél megnyitásáról, valamint weboldalunk látogatottsági statisztikát és adatokat gyűjt a Google Analitics segítségével.

    Az adatkezelés célja

    $1·         A veled történő kapcsolattartás, a számodra hasznos és általad igényelt információk megosztása, olvasási szokások elemzése, hírlevélküldés és feliratkozók gyűjtése.

    Az adatkezelés jogalapja

    $1·         A te hozzájárulásod, és az elektronikus kereskedelemi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A. §-a, valamint a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6. § (5) bekezdése.

    $1·         A kezelt adatok: neved, e-mail címed, ip címed. Ajánlatkéréskor telefonszám és e-mailcím.

    Az adatkezelés időtartama

    $1·         Visszavonásig érvényes, kérésedre azonnal töröljük adataidat a rendszerből. Valamint hírlevélfeliratkozás során te magad is leiratkozhatsz a levél végén kihelyezett Leiratkozási lehetőség révén.

    $1·         A hírlevélfeliratkozás során - az elérhetőségi adataid megadásával - hozzájárulsz ahhoz, hogy időnként e-mail formájában reklámüzenetet küldjünk neked.

    Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-

    Cookie-k használata

    A süti egy kisméretű állomány, egy adatcsomag, melynek tárolása a böngészők által a webszerver megbízásából történik. A szerver hozza létre őket a böngésző segítségével a felhasználó, azaz a te gépeden is. Ezek az adatok egy elkülönített könyvtárban kerülnek tárolásra.

    Minden oldalbetöltéskor a böngésző elküldi a süti tartalmát a webszervernek, így az tudni fogja, hogy az általad megadott beállításoknak megfelelő lapot adjon vissza. Az információszerzés ez esetben nem egy „illetéktelen információszerzés” (a felhasználó személyes adatai nem tárolódnak, a felhasználó nem azonosítható velük).

    A sütik használatával a felhasználók azonosítása és monitorozása a cél. Egyszerűbbé teszik az internetezést! Pl. nem szükséges újra és újra a személyes beállításokat megadni egy oldalon.

    Oldalunk használata során hozzájárulsz a cookie-k használatához. A sütiket bármikor törölheted saját számítógépedről, illetve letilthatod böngésződben a sütik alkalmazását. A sütik kezelésére általában a böngészők Eszközök/Beállítások menüjében van lehetőség az Adatvédelem beállításai alatt. Érvényességi idejük és szárazásuk is különböző lehet (állandó, ideiglenes, munkamenet sütik).

    Adatkezelés módja

    Adataidat megfelelő intézkedéssel védjük; harmadik félnek vagy jogosulatlan hozzáférésnek nem tesszük ki. Az általad megadott információk kezelésére csak az erre jogosult munkatársaknak nyílik lehetősége.

    A biztonságról különböző eljárásokkal gondoskodunk, szerverszinten és alkalmazásszinten is. De nem vállalunk felelősséget az adatok megrongálódásáért vagy megsemmisüléséért vagy illetéktelen kezekbe természeti csapás, terror- vagy bűncselekmény esetén.

    Jogi nyilatkozat

    A honlapepitok.hu teljes szöveges és grafikus tartalma, a Blog rovat/hírlevélsorozat szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv.) és a Márk Marketing Kft. jogtulajdonát képezik. Tartalma szellemi terméknek minősül, több munkaóra végterméke. Olvasásuk mellett kizárólag saját személyes információ szerzésére használhatóak fel.

    Üzleti célú felhasználásához, ezek átvételéhez, terjesztéshez a szerzőség feltüntetése nélkül nem járulunk hozzá.

    A honlapepitok.hu tartalmának engedély és előzetes beleegyezés (írásbeli hozzájárulás) nélküli felhasználása, átdolgozása, eltorzítása, bevételszerző tevékenységre történő felhasználása nem engedélyezett. Valamint annak másolása sem.

    Az adatkezelő elérhetősége:

    Név: Márk Marketing KFT.

    Székhely: 1108 Bp.Tavas utca 3/b

    Cégjegyzékszám: 01 09 925949

    Adószám: 14917363-2-42

    Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-

    Telefon: 00 36 30 952 89 32

    A Márk Marketing Kft. fenntartja a jogot az adatvédelmi nyilatkozat megváltoztatására.

     
     
    2015. január 10., szombat 12:26

    Piros lap a Googletől, mit tegyél bünti után?

    Értékelés:
    (0 szavazat)

    Néhány kifejezésre eltűnt az oldalad a Google találati listájáról, vagy bizonyos aloldalakra nem érkezik annyi látogató, mint eddig. Esetleg a domainneved törlődött az indexből. Rosszabb, mint egy bliccelés utáni BKV büntetés?

     

    Míg egy fülön csípett bliccelést egy számlaegyenlítéssel gyorsan lerendezhetsz egy weboldalt érintő büntetés sokkal bonyolultabb, hosszadalmasabb és fájdalmasabb helyrehozatali eseménysorozatot hozhat magával. Mit tegyél, ha Google piros lapot mutatott és kispadra száműzött?

    Előző cikkünkben  említettük mi mindennel járhat egy büntetés egy weboldal életében. A honlapok, vagy annak bizonyos aloldalai hátrasorolást kaphatnak a már állandósult kedvező pozíciókból, súlyosabb vagy kevésbé súlyosabb mértékben, és a büntetés hossza is különböző lehet. De általában jó néhány hónapig érzékelhető a hatásuk.

    Mint, ahogy a Page Rank érték vesztése is, melyet nehezebb visszaszerezni. A büntetés kiterjedhet az egész oldalra, vagy annak bizonyos aloldalaira. Vagy akár bizonyos kifejezésekre, kulcsszavakra történik a büntetés, melyre jellemző, hogy ezekre a kifejezésekre eltűnik az oldalad a találati eredmények között, mint szürke szamár a ködben. 

    Legrosszabb esetben az indexelt adatbázisból is eltávolításra kerül a szóban forgó büntetet oldal. Tehát a már tárolt oldalad kispadra kerülhet. De mi ilyenkor a teendő?

     

    Oldalad kispadra került, cselekedj azonnal!

     

     

    Nyomozz, nyomozz, nyomozz! Columbo módjára mindig legyen újabb és újabb „kérdésed”, míg meg nem találod a büntetés okát!

    1. Ellenőrizd a backlinkjeidet! Lehetséges, hogy egy „rossz helyre” kirakott linkelés az oldaladra hozott (főleg, ha kulcsszavas linkelés történt) több száz, vagy akár ezer generált backlinket/hivatkozást, mely nem természetes hivatkozásszerzés és a Google büntet érte. Itt is ellenőrizheted: https://ahrefs.com/
    2. Kikerült oldalad a kereső indexéből? Ellenőrizd a Google keresőmezőjébe beírva: Site: www.dommanév.hu

    Ha az oldalad beindexelt tartalmai nem listázódnak, akkor biztosra veheted a büntetést. Mint ahogy akkor is, ha az oldalad Title tagjának szövegére keresve órákat kell bogarásznod, hogy végre valahány századik oldalon rálelj az oldaladra.

     

    3. Használd a Google Webmaster Tools-t! Kutakodj és vizsgálódj a segítségével!
    4. A már megismert büntetést kiváltó tényezőket szüntesd meg a weboldaladon. Lehet ez akár egy rossz link, egy másolt tartalom vagy bármi más. Szüntesd meg a fennálló problémákat és kérj felülvizsgálatot az oldaladra!

     

     

    Mindezt itt kérheted, miután bejelentkeztél a Webmaster Toools-ba:

    https://www.google.com/webmasters/tools/reconsideration

    A felülvizsgálati kérelemről bővebben itt olvashatsz: https://support.google.com/webmasters/answer/35843?hl=hu

     

     

     

    Semmiképpen se ülj a babérjaidon, a kiváltó okok maguktól ne fognak megszűni, és a helyreállításra is gyakran várni kell, akár hosszabb időt is! Amennyiben nem a legsúlyosabb büntetésről van szó, csupán hátrasorolódásról vagy Page Rank érték vesztésről elégséges lehet csupán a kiváltó okok megszüntetése is, és hamarosan normalizálódik a helyzet.

    A jövőben pedig ügyelj arra, hogy csak legális és okos eszközöket használj a weboldaladat illetően! Nem éri meg trükközni!

     

     

     

     

    Megtekintve 29190 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. január 10., szombat 13:49
    Tovább a kategóriában: « Ezt ne csináld, mert bünti lesz!