Honlapkészítés
Keressen minket, hogy Önt is keressék!: +36309528932
 

    Weboldalunk használatával, olvasásával, az oldalon lebonyolított levélküldéssel hozzájárulsz a sütik (cookie-k) használatához. A sütik (cookie-k) gördülékenyebbé teszik a böngészést. Használatával könnyebb lesz az oldalon történő navigáció, a személyes beállítások megjeleníthetővé válnak a weboldalon.

    A sütik (cookie-k) használatáról Elolvasom

    Megértettem! Figyelmeztető sáv bezárása!
     

    Márk Marketing Kft. Adatkezelési Tájékoztató - Adatvédelmi Nyilatkozat

    A Márk Marketing Kft. (1108 Bp.Tavas utca 3/b, Budapest Magyarország) mint szolgáltató, adatkezelő kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a hatályos jogszabályokban (2011. évi CXII. törvény – az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról; a 2001. évi CVIII. törvény – az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről) meghatározott elvárásoknak.

    Cégünk elkötelezett ügyfelei és partnerei személyes adatainak védelmében, ezért fontosnak tartjuk az információs önrendelkezési jogod tiszteletben tartását.

    $1·         Személyes adataidat bizalmasan kezeljük, és biztonsági, technikai intézkedések révén azok biztonságát garantáljuk. Valamint harmadik félnek nem adjuk ki.

    Személyes adataid, az adatkezelés célja, jogalapja és annak időtartama

    Személyes adat akkor kezelhető, ha meghatározott célból, kötelezettség teljesítése érdekében történik és az adatok felvételének és kezelésének módja tisztességesen valósul meg. Az érintett hozzájárulásával.

    Az adatkezelés módja

    $1·         A honlapepitok.hu weboldal a weboldalon történő ajánlatkérés/kapcsolatfelvétel esetén, a hírlevél-feliratkozás során a megadott adatok alapján rögzíti az adataidat.  Hírlevél-igénylés során belekerülsz a hírlevél-adatbázisba.

    $1·         A hírlevélküldő program különböző statisztikai jellegű adatokat gyűjt a kiküldött hírlevél megnyitásáról, valamint weboldalunk látogatottsági statisztikát és adatokat gyűjt a Google Analitics segítségével.

    Az adatkezelés célja

    $1·         A veled történő kapcsolattartás, a számodra hasznos és általad igényelt információk megosztása, olvasási szokások elemzése, hírlevélküldés és feliratkozók gyűjtése.

    Az adatkezelés jogalapja

    $1·         A te hozzájárulásod, és az elektronikus kereskedelemi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A. §-a, valamint a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6. § (5) bekezdése.

    $1·         A kezelt adatok: neved, e-mail címed, ip címed. Ajánlatkéréskor telefonszám és e-mailcím.

    Az adatkezelés időtartama

    $1·         Visszavonásig érvényes, kérésedre azonnal töröljük adataidat a rendszerből. Valamint hírlevélfeliratkozás során te magad is leiratkozhatsz a levél végén kihelyezett Leiratkozási lehetőség révén.

    $1·         A hírlevélfeliratkozás során - az elérhetőségi adataid megadásával - hozzájárulsz ahhoz, hogy időnként e-mail formájában reklámüzenetet küldjünk neked.

    Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-

    Cookie-k használata

    A süti egy kisméretű állomány, egy adatcsomag, melynek tárolása a böngészők által a webszerver megbízásából történik. A szerver hozza létre őket a böngésző segítségével a felhasználó, azaz a te gépeden is. Ezek az adatok egy elkülönített könyvtárban kerülnek tárolásra.

    Minden oldalbetöltéskor a böngésző elküldi a süti tartalmát a webszervernek, így az tudni fogja, hogy az általad megadott beállításoknak megfelelő lapot adjon vissza. Az információszerzés ez esetben nem egy „illetéktelen információszerzés” (a felhasználó személyes adatai nem tárolódnak, a felhasználó nem azonosítható velük).

    A sütik használatával a felhasználók azonosítása és monitorozása a cél. Egyszerűbbé teszik az internetezést! Pl. nem szükséges újra és újra a személyes beállításokat megadni egy oldalon.

    Oldalunk használata során hozzájárulsz a cookie-k használatához. A sütiket bármikor törölheted saját számítógépedről, illetve letilthatod böngésződben a sütik alkalmazását. A sütik kezelésére általában a böngészők Eszközök/Beállítások menüjében van lehetőség az Adatvédelem beállításai alatt. Érvényességi idejük és szárazásuk is különböző lehet (állandó, ideiglenes, munkamenet sütik).

    Adatkezelés módja

    Adataidat megfelelő intézkedéssel védjük; harmadik félnek vagy jogosulatlan hozzáférésnek nem tesszük ki. Az általad megadott információk kezelésére csak az erre jogosult munkatársaknak nyílik lehetősége.

    A biztonságról különböző eljárásokkal gondoskodunk, szerverszinten és alkalmazásszinten is. De nem vállalunk felelősséget az adatok megrongálódásáért vagy megsemmisüléséért vagy illetéktelen kezekbe természeti csapás, terror- vagy bűncselekmény esetén.

    Jogi nyilatkozat

    A honlapepitok.hu teljes szöveges és grafikus tartalma, a Blog rovat/hírlevélsorozat szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv.) és a Márk Marketing Kft. jogtulajdonát képezik. Tartalma szellemi terméknek minősül, több munkaóra végterméke. Olvasásuk mellett kizárólag saját személyes információ szerzésére használhatóak fel.

    Üzleti célú felhasználásához, ezek átvételéhez, terjesztéshez a szerzőség feltüntetése nélkül nem járulunk hozzá.

    A honlapepitok.hu tartalmának engedély és előzetes beleegyezés (írásbeli hozzájárulás) nélküli felhasználása, átdolgozása, eltorzítása, bevételszerző tevékenységre történő felhasználása nem engedélyezett. Valamint annak másolása sem.

    Az adatkezelő elérhetősége:

    Név: Márk Marketing KFT.

    Székhely: 1108 Bp.Tavas utca 3/b

    Cégjegyzékszám: 01 09 925949

    Adószám: 14917363-2-42

    Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-

    Telefon: 00 36 30 952 89 32

    A Márk Marketing Kft. fenntartja a jogot az adatvédelmi nyilatkozat megváltoztatására.

     
     
    2014. október 02., csütörtök 10:25

    Ingyenes és jogtiszta képek a honlapodra

    Értékelés:
    (1 szavazat)
    Készülőben a honlapod és a weblapkészítő kéri tőled a fotókat; netán céges blogot vezetsz és képillusztrációkra van szükséged. Így vagy úgy, de szembesülni fogsz magadban a következő kérdéssel:”honnan szerezzek képeket?”
     
    „Végül is ott a Google, onnan leszedni a legegyszerűbb.”- Sajnos nem ilyen egyszerű.
     
    Csak azért, mert megtalálható valami az Interneten, nem vihetjük úgy, mint Floki a lábtörlőt. A bonyolult és cifra kérdést kikerülve, inkább nem is használsz képeket a honlapodon? Hidd el, van megoldás! Íme, néhány tipp ahhoz, hogy weboldalad ne maradjon képmentes övezet, de ne is kelljen tartanod a következményektől!
     

    Hogyan találj ingyenes és jogtiszta képeket a honlapodra?

     
    Az Interneten temérdek kép található különböző minőségben és különböző méretben. Azonban ezeket is védi a szerzői jog épp úgy, mint az online tartalmakat, a szövegeket. Viszont sokszor lehet szükséged képekre a weboldaladhoz, különösen, ha blogot is vezetsz. Miért?
     
    „Miért van szükség képekre? Hisz az embereket nem a fotók érdeklik, hanem a tartalom… „
     
    „Egy kép elmond ezer szót is”…
     
    Figyelemfelkeltő - erősíti a mondandót: A képekkel illusztrált szöveg sokkal jobban „vezeti” az olvasót egy honlapon, ráadásul a szöveg mondanivalóját is erősítheti. A főcímen kívül ez az egyik legjobb figyelemfelkeltő eszköz egy oldalon, mely azonnal megragadja a figyelmet. 
     
    Segít az értelmezésben: A szövegközi képek a szöveges tartalmat könnyebben értelmezhetővé teszik! Gondolj csak bele a biológia-órai jegyzetekbe, a színes tankönyvekbe! Mennyivel érthetőbb és szívesebben olvasott tartalom az, mely képekkel illusztrált. 
     
    Tagolnak: Formailag is tagolják a szövegedet, így könnyebb olvashatóságot biztosítanak, épp úgy, mint a címsorok. Ráadásul a vizuális elemek érdekesebbé tesznek egy szöveget. 
     
    Egy újságárus stand előtt mely újságok felé nyúlnak gyakrabban a vásárlók? A színes és képekkel tarkított könnyedebb bulvárlapok felé, vagy a ”tömény” és képhasználattal nem élő „szürke” napilapok felé?
     

    A képek kellenek! De honnan szerezz képeket weboldaladra?

     
    • Talán a legjobb megoldás a számodra, ha saját készítésű képekkel élsz. Jó minőségű fényképezőgéppel készített fotókkal, melyek munkádat, a munkafolyamatokat valamint a cégedet és termékeidet mutatja be. Akár profi fotóssal is készítethetsz egy sorozatot. Hitelesebbé tesz, és nem kel bajlódnod a képjogokkal.
    • Ha nincs időd fotózni, az interneten számos képügynökségnél vásárolhatsz honlapodra fotókat, témádhoz szükséges úgynevezett „stock fotókat.” Pl.:

      http://www.shutterstock.com/hu/
      http://eu.fotolia.com/

      Szépen hangzik, de nincs rá keret? Ráadásul a blogbejegyzésekhez nem készítethetsz külön képeket! Honnan szerezhetsz ingyenes megoldással képeket?
     
    Ingyenes megoldásra vágysz, mit teszel? Beírod a Google keresőmezejébe a kulcsszót, kifejezést vagy témát, melyre szeretnél jó minőségű képet találni. Néhány másodperc és már le is mentetted.
     
    Azonban tudnod kell, bár gyorsan szerezted meg, nem feltétlen vagy jogosult e képek felhasználására. Szerzői jogokat sérthet, a képtulajdonos akár jogilag is felléphet ellened. Szerzői joggal nem csak azon képek vannak ellátva, melyeken vízjel található. Ráadásul bizonyos képügynökségek láthatatlan vízjeleket helyeznek el a képeken (képfigyelő szoftverek), általában a kép központi üzenetén, hogy még véletlenül se lehessen levágni vagy eltávolítani. Ha találtál egy képet, melyet szeretnél felhasználni, felveheted a kapcsolatot a kép készítőjével, hogy megkérdezd, bizonyos feltételekkel felhasználhatód-e a fotóját. 
     
    Azonban ennél egyszerűbb megoldás az ingyenes és jogtiszta képeket tartalmazó képgyűjtő oldalak használata! Nem csigázunk tovább. Legközelebb megmutatjuk neked e konkrét oldalakat, és azt is, hogy milyen feltételekkel használhatod fel az ott található képeket.
     
    Megtekintve 3323 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. október 02., csütörtök 10:56