Honlapkészítés
Keressen minket, hogy Önt is keressék!: +36309528932
 

    Weboldalunk használatával, olvasásával, az oldalon lebonyolított levélküldéssel hozzájárulsz a sütik (cookie-k) használatához. A sütik (cookie-k) gördülékenyebbé teszik a böngészést. Használatával könnyebb lesz az oldalon történő navigáció, a személyes beállítások megjeleníthetővé válnak a weboldalon.

    A sütik (cookie-k) használatáról Elolvasom

    Megértettem! Figyelmeztető sáv bezárása!
     

    Márk Marketing Kft. Adatkezelési Tájékoztató - Adatvédelmi Nyilatkozat

    A Márk Marketing Kft. (1108 Bp.Tavas utca 3/b, Budapest Magyarország) mint szolgáltató, adatkezelő kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a hatályos jogszabályokban (2011. évi CXII. törvény – az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról; a 2001. évi CVIII. törvény – az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről) meghatározott elvárásoknak.

    Cégünk elkötelezett ügyfelei és partnerei személyes adatainak védelmében, ezért fontosnak tartjuk az információs önrendelkezési jogod tiszteletben tartását.

    $1·         Személyes adataidat bizalmasan kezeljük, és biztonsági, technikai intézkedések révén azok biztonságát garantáljuk. Valamint harmadik félnek nem adjuk ki.

    Személyes adataid, az adatkezelés célja, jogalapja és annak időtartama

    Személyes adat akkor kezelhető, ha meghatározott célból, kötelezettség teljesítése érdekében történik és az adatok felvételének és kezelésének módja tisztességesen valósul meg. Az érintett hozzájárulásával.

    Az adatkezelés módja

    $1·         A honlapepitok.hu weboldal a weboldalon történő ajánlatkérés/kapcsolatfelvétel esetén, a hírlevél-feliratkozás során a megadott adatok alapján rögzíti az adataidat.  Hírlevél-igénylés során belekerülsz a hírlevél-adatbázisba.

    $1·         A hírlevélküldő program különböző statisztikai jellegű adatokat gyűjt a kiküldött hírlevél megnyitásáról, valamint weboldalunk látogatottsági statisztikát és adatokat gyűjt a Google Analitics segítségével.

    Az adatkezelés célja

    $1·         A veled történő kapcsolattartás, a számodra hasznos és általad igényelt információk megosztása, olvasási szokások elemzése, hírlevélküldés és feliratkozók gyűjtése.

    Az adatkezelés jogalapja

    $1·         A te hozzájárulásod, és az elektronikus kereskedelemi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A. §-a, valamint a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6. § (5) bekezdése.

    $1·         A kezelt adatok: neved, e-mail címed, ip címed. Ajánlatkéréskor telefonszám és e-mailcím.

    Az adatkezelés időtartama

    $1·         Visszavonásig érvényes, kérésedre azonnal töröljük adataidat a rendszerből. Valamint hírlevélfeliratkozás során te magad is leiratkozhatsz a levél végén kihelyezett Leiratkozási lehetőség révén.

    $1·         A hírlevélfeliratkozás során - az elérhetőségi adataid megadásával - hozzájárulsz ahhoz, hogy időnként e-mail formájában reklámüzenetet küldjünk neked.

    Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-

    Cookie-k használata

    A süti egy kisméretű állomány, egy adatcsomag, melynek tárolása a böngészők által a webszerver megbízásából történik. A szerver hozza létre őket a böngésző segítségével a felhasználó, azaz a te gépeden is. Ezek az adatok egy elkülönített könyvtárban kerülnek tárolásra.

    Minden oldalbetöltéskor a böngésző elküldi a süti tartalmát a webszervernek, így az tudni fogja, hogy az általad megadott beállításoknak megfelelő lapot adjon vissza. Az információszerzés ez esetben nem egy „illetéktelen információszerzés” (a felhasználó személyes adatai nem tárolódnak, a felhasználó nem azonosítható velük).

    A sütik használatával a felhasználók azonosítása és monitorozása a cél. Egyszerűbbé teszik az internetezést! Pl. nem szükséges újra és újra a személyes beállításokat megadni egy oldalon.

    Oldalunk használata során hozzájárulsz a cookie-k használatához. A sütiket bármikor törölheted saját számítógépedről, illetve letilthatod böngésződben a sütik alkalmazását. A sütik kezelésére általában a böngészők Eszközök/Beállítások menüjében van lehetőség az Adatvédelem beállításai alatt. Érvényességi idejük és szárazásuk is különböző lehet (állandó, ideiglenes, munkamenet sütik).

    Adatkezelés módja

    Adataidat megfelelő intézkedéssel védjük; harmadik félnek vagy jogosulatlan hozzáférésnek nem tesszük ki. Az általad megadott információk kezelésére csak az erre jogosult munkatársaknak nyílik lehetősége.

    A biztonságról különböző eljárásokkal gondoskodunk, szerverszinten és alkalmazásszinten is. De nem vállalunk felelősséget az adatok megrongálódásáért vagy megsemmisüléséért vagy illetéktelen kezekbe természeti csapás, terror- vagy bűncselekmény esetén.

    Jogi nyilatkozat

    A honlapepitok.hu teljes szöveges és grafikus tartalma, a Blog rovat/hírlevélsorozat szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv.) és a Márk Marketing Kft. jogtulajdonát képezik. Tartalma szellemi terméknek minősül, több munkaóra végterméke. Olvasásuk mellett kizárólag saját személyes információ szerzésére használhatóak fel.

    Üzleti célú felhasználásához, ezek átvételéhez, terjesztéshez a szerzőség feltüntetése nélkül nem járulunk hozzá.

    A honlapepitok.hu tartalmának engedély és előzetes beleegyezés (írásbeli hozzájárulás) nélküli felhasználása, átdolgozása, eltorzítása, bevételszerző tevékenységre történő felhasználása nem engedélyezett. Valamint annak másolása sem.

    Az adatkezelő elérhetősége:

    Név: Márk Marketing KFT.

    Székhely: 1108 Bp.Tavas utca 3/b

    Cégjegyzékszám: 01 09 925949

    Adószám: 14917363-2-42

    Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-

    Telefon: 00 36 30 952 89 32

    A Márk Marketing Kft. fenntartja a jogot az adatvédelmi nyilatkozat megváltoztatására.

     
    • Működőképes megoldások weboldalad problémáira
      Működőképes megoldások weboldalad problémáira

      Az orvos, aki képes elrugaszkodni a szakmája zsargonjától, a "szuahéli nyelven írt" tanácsaitól, máris telített előjegyzéssel fog rendelkezni. Mindenki őt akarja. Miért? Mert megvan benne a képesség, hogy bizalmat keltsen a páciensekben. Benned megvan?

       

      A magyar vállalkozók többsége mestere a szakmájának, azonban nehezen tudják használni az Internet adta lehetőségeket, a kommunikációs elemeket. És számos problémával szembesülnek, a konkurencia pedig a nyakukon. Te hogy állsz ezzel?

       

      Saját weboldallal rendelkezel, de kevés a látogató a keresőből; vagy vannak, de nincsenek azokból megrendeléseid? Esetleg a marketing világa áll tőled messze? Nem tudod, miként lehetne cégedet reklámozni, érthetően elmagyarázni az olvasóknak, hogy miért vagy jobb, mint a konkurencia?

      Lejegyezve 2015. január 30., péntek 09:37 Megtekintve 2782 alkalommal Bővebben...
    • Jön! Jön! Jön! Hamarosan az új honlapunk!
      Jön! Jön! Jön! Hamarosan az új honlapunk!

      Egyszerű honlap, könnyen rendelhető szolgáltatások, hasznos tippek és infók egy helyen?

      Már egy ideje érlelődött bennünk egy új honlap gondolata és körvonalazva terveinket belevetettük magunkat az új arculat tervezésébe.

      Lejegyezve 2015. január 10., szombat 19:10 Megtekintve 2948 alkalommal Bővebben...
    • Neked mennyit ér meg a Google első oldala?
      Neked mennyit ér meg a Google első oldala?

      Egy nap alatt számos kérdéssel szembesülhetsz.

      Itt a tél. Olcsó téli gumi kellene. Hol nézel utána?

      Vízvezeték-szerelőt kell szerezned, mert csöpög a csap. Gyorsan kell választani. Hol keresel?

      Nyílászáró csere előtt állsz. Milyet válassz és kit bízz meg a munkával?


      Ugye nem állsz neki e-mailt pötyögni a barátaidnak, hogy a feles perceikben válaszoljanak neked? És a Facebook sem biztos, hogy gyors „választ ad”. Tehát…

      Lejegyezve 2014. november 19., szerda 11:40 Megtekintve 3132 alkalommal Bővebben...
    • Jöjj, és láss világot!
      Jöjj, és láss világot!
      Itt a nyár. A hőmérő gyakorta 30 fok feletti értékeket mutat. A hűsítő tengervíz, a temérdek kulturális lehetőséget magába foglaló külföldi nyaralás; vagy New-York felhőkarcolóinak látványában való gyönyörködés helyett a négy fal között rekedtél?
      Lejegyezve 2014. június 25., szerda 13:20 Megtekintve 3424 alkalommal Bővebben...
    • Egy jó szlogen akár egy egész életen át elkísér
      Egy jó szlogen akár egy egész életen át elkísér

      „Ha pöttyös, akkor Túró Rudi”, „Haverok, buli, Fanta!” „Loreál, mert megérdemlem”

      Össze tudnád számolni, hogy hányszor hallottad, illetve olvastad már őket? Ha Fantát iszol, vagy Túró Rudit majszolsz, netán a drogéria polcai előtt ácsorogsz, szinte már magadtól is eszedbe jutnak? Akár egész nap elkísérnek, és nem tudod kiverni a fejedből őket? Egy reklám szlogent elég egyszer meghallani aznap, és végig „kísérteni” fogja napunkat! Egy jó szlogen akár egész életen át megmarad bennünk.

      Lejegyezve 2014. június 06., péntek 09:10 Megtekintve 4334 alkalommal Bővebben...
    • Légy mindig kreatív
      Légy mindig kreatív
      Segítünk eljutni a gondolattól a megvalósításig
       
      Légy mindig kreatív! Könnyű azt mondani, véghezvinni már annál nehezebb. De mit is jelent az, hogy kreatív? És mi köze van ennek a szövegíráshoz, vagy a honlapkészítéshez?
      Lejegyezve 2014. május 16., péntek 20:39 Megtekintve 3821 alkalommal Bővebben...
    • Vírus videó
      Vírus videó
      Gyorsabban terjed, mint az influenza
      Vannak vírusok, melyek nagyon fertőzőek. Ha egy közösség egyik tagja elkapja, garantált a járvány. Rövid időn belül mindenkit megfertőz. És csak terjed és terjed. Megállíthatatlanul.
      Lejegyezve 2014. május 08., csütörtök 19:18 Megtekintve 4088 alkalommal Bővebben...
    • Mutasd meg a weboldalad, és én megmondom ki vagy!
      Mutasd meg a weboldalad, és én megmondom ki vagy!
      „Madarat tolláról, embert barátjáról, vállalkozást pedig honlapjáról ismerni meg”
      Kőkorszaki, retro, régimódi, elavult. A mai internetes társadalom ezekkel a jelzőkkel illeti azokat a honlapokat, melyek nem érik el az általuk elvárt színvonalat. Ismerjük a jelenséget, mikor egy régi ismerősünk ismerőse diákmunka révén „összedob” nekünk egy honlapot. A szakma hiányosságai és az amatőr megoldások révén az eredmény siralmas.
      Lejegyezve 2014. április 30., szerda 13:48 Megtekintve 3720 alkalommal Bővebben...
    • Honlap Szövegírás - Webszöveg
      Honlap Szövegírás - Webszöveg
      Mi nem csak „szövegelünk”…
       
      Jojózott már a szemed sötét háttérre szánt neon zöld betűszín miatt? Olvastál már olyan szöveget, aminek se értelme; se vége nem volt, és a monitor előtt gubbasztva kellett keresni a „dzsungelben” a lényeget?
      Lejegyezve 2014. április 25., péntek 16:07 Megtekintve 3937 alkalommal Bővebben...
    • Google Trendek szolgáltatás
      Google Trendek szolgáltatás
      A húsvét idején egy más kultúrával bíró nemzetnél a locsolóvers kifejezés bizonyára jóval kevesebb keresési eredményt hoz, mint Közép-Európában, a keresztény országokban. Míg nálunk az elmúlt időszak legnépszerűbb keresési trendjei: a Föld napja, locsolóvers vagy Palvin Barbara voltak; mindeközben Pakisztánban az Umar Akmal esküvő hozta lázba a netezőket. Te mit keresel, ha az egér a kezedbe kerül? 
      Lejegyezve 2014. április 22., kedd 12:10 Megtekintve 3871 alkalommal Bővebben...
    • „Górcső alá” vesszük honlapját! - Ingyenes honlapelemzés
      Honlapkészítés HonlapelemzésHa nem indul autója, vagy fura hangokat ad ki, bizonyára Ön is elviszi egy autószerelőhöz, hogy vessen rá egy pillantást. Nos, nincs ez másképp a honlapok esetében sem. Amennyiben úgy érzi, hogy honlapja nem elég sikeres, rosszul funkcionál; illetve bizonyos kulcsszavakra, - melyek relevánsak a honlapjára nézve- messzi oldalakon kullog a Google kereső listájában, akkor bízzon meg bennünket és átvizsgáljuk honlapját.
      Lejegyezve 2014. április 10., csütörtök 16:30 Megtekintve 5468 alkalommal Bővebben...
    • Honlapkészítés – Felhasználóbarát, gyors, átlátható és korszerű
      HonlapkészítésHonlapok között is annyi féle, mint égen a csillag. De vajon mind sikeres? A mai világ nyertese a világhálón egyértelműen az, aki „önmagát” adja. Aki vállalkozását, szolgáltatását a világháló adta lehetőségekkel egyedi módon demonstrálja. Egy jó honlap éppen ezért megfelelő design-al rendelkezik, vonzza a figyelmet. 
      Lejegyezve 2014. április 10., csütörtök 11:54 Megtekintve 3922 alkalommal Bővebben...